Info

Der er ferielukket i ugerne 29,30 og 31.

Alle vandværker er nu pålagt at få undersøgt for stoffet chlorathalonil-amidulfosyre i vandet. Det ligger pres på analysefirmaerne, så derfor kan det gå måneder, inden Toftlund Vandværk kan få en vandprøve taget for denne pesticid. Analysen kommer på hjemmesiden, lige så snart den analysen forligger. Den 8/5 2019.


 

Seneste nyt

Vandværket er i gang med at skifte alle vandmåler. Udskiftningen er startet i selve Toftlund by og herefter udskiftes vandmålerne i landområdet. I 2019 forventer vandværket at være klar til montering af koncentratorer, så der kan aflæses vandforbrug dagligt i Toftlund By.

Persondatapolitik klik her

Persondatapolitik for jobansøgere klik her

Alle vandværker er nu pålagt at få undersøgt for stoffet chlorathalonil-amidulfosyre i vandet. Det ligger pres på analysefirmaerne, så derfor kan det gå op til 2 måneder, inden Toftlund Vandværk kan få en vandprøve taget for denne pesticid. Analysen kommer på hjemmesiden, lige så snart den analysen forligger. Den 8/5 2019.

  

Info

SMS tjenesten

Tilmeld dig her, så får du en sms hvis der bliver lukket for vandet i dit område. Der er også mulighed for at tilmelde andre familiemedlemmer, som ikke har en mobiltelefon til dit telefonnr. Her har du også mulighed for afmelde eller ændre dit telefonnr.

Toftlund Vandværk forsyner ca. 2100 forbruger, som opkræves 4 gange årligt. Det er den første bankdag i februar, maj, august og november.

Hårdheden i Toftlund Vandværk's vand er 8,6 gH. Det er middel i hårdhed.

Driftsstatus: Normal drift. 


 

Kontakt

Vandværksbestyrer Bent Lund 
Tlf.: 7483 1212 eller 2043 3212
Email: toftlundvand@toftlundvand.dk

Bent og Kirsten holder ferie i uge 29,30 og 31.

Bogholder Kirsten Johansen

Tlf.: 2090 3364
E-mail: 
kontor@toftlundvand.dk

 

Antal besøgende
Besøgende: 12559